Bulma i Son Goku

En Son Goku és un nen que viu al Mont Paoz. Un bon dia topa amb la Bulma, una noia que busca Boles de Drac i que ja n’ha trobat tres. A part del seu avi, que ja és mort, en Son Goku no havia vist mai cap altra persona i, per a ell, la Bulma és com un extraterrestre. A la cabana d’en Son Goku, la Bulma descobreix que en Son Goku té una bola de drac. El noi li explica que era del seu avi i que és l’últim record que en té. La noia explica que, quan totes set boles de drac estiguin juntes, al seu posseïdor se li concedirà el compliment d’un desig. Vol que en Son Goku li doni la seva, però ell s’hi nega, ja que és una de les poques coses que li va deixar el seu avi. Però la Bulma, almenys, convenç en Son Goku que l’acompanyi en la recerca, amb la promesa que s’ho passaran molt bé. Ja en ruta, la Bulma ha estat capturada per un pterànodon. El noi llança un atac, colpeja l’ocellot prehistòric amb el seu bastó màgic i aconsegueix salvar la Bulma.

Links externos

server openload
OpenLoad
Català
server streamcloud
StreamCloud
Català

Añade comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *