La primera part del viatge

La Bulma i en Son Goku fan quilòmetres fins que es fa fosc. Ella fa una casa amb una altra de les càpsules i en Son Goku es pensa que és una bruixa. En Son Goku entra al lavabo mentre la Bulma es banya i li pregunta per què té un segon «darrere» al pit. La Bulma li explica què és i el fa fora del bany de males maneres. En Son Goku constata que la Bulma menja coses molt estranyes i surt a caçar-se el sopar. Topa amb en Shu i la Mai, dos dels agents del malvat emperador Pilaf que també busquen les Boles de Drac. Més tard, en Son Goku es desperta i recorda amb enyorança que, de més petit, feia servir el seu avi de coixí. Intenta fer el mateix posant el cap entre les cames de la Bulma i s’adona que hi ha alguna diferència anatòmica. Li treu les calces a la noia per inspeccionar-la detingudament i queda horroritzat en veure que li falta una cosa. La Bulma es desperta alarmada pel crit d’en Son Goku, però de seguida comprova que no falta cap Bola de Drac. Finalment es fa de dia i en Son Goku surt a fer una mica d’exercici. Troba la tortuga marina Umigame, que ja fa un any que es va perdre i demana a en Son Goku que l’ajudi a tornar a casa. En Son Goku hi accedeix i la Bulma, que sap que, si no vol renunciar a la bola de drac d’en Son Goku, els ha acompanya.

Links externos

server openload
OpenLoad
Català
server streamcloud
StreamCloud
Català

Añade comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *