Ulong, el segrestador

La Bulma i en Goku arriben a un poble que sembla desert. Mentre busquen els veïns per preguntar-los si tenen alguna bola de drac, en Goku és atacat per un home que li trenca una destral pel cap. De seguida descobreixen per què està desert, el poble. Hi ha un terrible monstre que se n’endú les noies. La Bulma proposa un pacte: si en Goku captura l’Ulong, els veïns del poble li donaran la seva bola de drac. En Goku es disfressa de noia per intentar descobrir on és el cau secret d’Ulong, però la bèstia el sorprèn mentre fa pipí al mig del bosc. Finalment, en Goku redueix Ulong, rescata les noies del poble i aconsegueix la bola de drac. En realitat, l’Ulong no tenia les noies empresonades, sinó que les tractava com a reines i les alimentava molt bé. Tampoc era el gran mostre que semblava ser, sinó que és un porquet que té capacitat per a transformar-se en qualsevol cosa.

Links externos

server openload
OpenLoad
Català
server streamcloud
StreamCloud
Català

Añade comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *