L’efecte kamehame

En Goku i la Xixi volen anar a casa del Follet Tortuga per a demanar-li el baixoixen, una mena de ventall gegant que serveix per a crear enormes ratxes de vent. Amb la col·laboració d’un dofí molt amable, arriben a l’illa. La Xixi posa a prova el vell per veure si és realment el Follet Tortuga. Aquest, decideix anar a la muntanya de la Paella per posar fi al problema personalment.
El seu antic deixeble, el pare de la Xixi, rep al Follet Tortuga (a qui anomena Mestre Mutenroshi) molt afectuosament. El Follet Tortuga, a més, s’assabenta que en Goku és nét del recentment desaparegut Son Gohan. El Follet Tortuga veu el foc enorme que crema a la muntanya, però només l’apagarà després de veure els pits de la Bulma. La Bulma es posa furiosa, però finalment, veient que és l’única manera d’aconseguir la Bola de Drac, accepta la condició. En Follet Tortuga fa el kamehameha, que no tan sols apaga el foc sinó que destrueix el castell que hi havia al mig. En Goku, admirat, imita al Mestre Mutenroshi amb un kamehameha a escala reduïda. La Bulma troba la Bola de Drac i el trio reprèn la marxa després d’acomiadar-se de la Xixi, del seu pare i del Follet Tortuga.

Links externos

server openload
OpenLoad
Català
server streamcloud
StreamCloud
Català

Añade comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *